1/1

OVERNACHTING

Juli is hoogseizoen voor 'agriturismo' in Italië. Wanneer je een week wil blijven zijn er veel mooie plekjes in de buurt, maar de meeste verhuren in hoogseizoen niet op dagbasis. Als je graag een paar dagen blijft, kan je best op tijd boeken.

 

We zijn voor jullie op 'location hunting' geweest zodat we jullie de mooiste plekjes in de buurt van de trouwlocatie kunnen aanraden. 

Vertel bij reserveren altijd dat je komt voor een huwelijk in Podere Finerri (The Lazy Olive) en dat we afgesproken hebben om hen rechtstreeks te contacteren voor een betere prijs! Wacht dus zeker niet te lang met reserveren zodat je een fijn plekje hebt om te overnachten.

Agriturismo Podernuovo 

Dag- & weekbasis

900 m

De agriturismo is op 900 meter van onze locatie gelegen en is dus snel bereikbaar via een dirtroad. Perfect mogelijk om te wandelen via deze weg. Bij regenachtige periodes kan je best omrijden via de verharde weg (ervaringsdeskundigen hier!) , 15 min rijden . Simpele, maar verzorgde kamers. De agriturismo heeft een buitenzwembad en een tuin. Honden welkom.
Vriendelijke vrouw! De appartementen die ze op weekbasis verhuurt kunnen mits onderhandeling ook voor 4 dagen ;-)

1 dubbele kamer + 2 enkele extra bedden mogelijk (dagbasis)

2 appartementen met dubbele kamer + dubbel sofabed (weekbasis)

1 appartement met mogelijk 2 kinderbedjes (weekbasis)

www.agriturismopodernuovo.com

Info@agriturismopodernuovo.com

Località podernuovo 172, Asciano

Borghetto il montino

Dagbasis

€€

8 km

Appartementjes op een mooie locatie with a view! Een super vriendelijke man, hij zal jullie met open armen ontvangen. De kamers zijn eenvoudig ingericht, maar de omgeving maakt alles goed. Mogelijk om op dagbasis te verblijven. Ze hebben een restaurantje op een prachtig binnenkoertje en een buitenzwembad. Achteraan is een kleine boerderij met streekproducten. 15 min rijden naar trouwlocatie via verharde weg. Plaats voor 18 personen in totaal.

www.borghettoilmontino.it

+3905777704801

- loc. il montini, Serre di Rapolano Terme SI.

Fattoria del colle

Dagbasis

€€

8 km

Prachtige plek op 15 minuutjes rijden van de trouwlocatie. Ze hebben 2 zwembaden, een spa en restaurant. Kamers zijn mooi aangekleed en verzorgd, in verschillende prijsklassen. Ook een villa te huur op het domein. Het domein is groot genoeg om een wandeling op te maken en voelt toch authentiek aan. Kinderopvang mogelijk.

Kleine sidenote: zij produceren eigen wijn met enkel vrouwelijke werknemers. Ze hebben hiervoor verschillende awards gewonnen!  Grote sidenote: verblijf is inclusief een gratis winetasting. 

www.cinellicolombini.it/en/

- Localita il colle, trequanda

Azienda Tenuta il tasso

Dagbasis

€€

5 km

Mr. Renato heeft daar een pareltje in handen. Ruime appartementen en een zwembad met een uitzicht om u tegen te zeggen. Om de hoek is er een prachtig privaat pleintje met een kerk. 10 minuutjes rijden van de trouwlocatie.

1 appartement voor 2 personen (125€/dag)

1 appartement voor 4 personen (250€/dag)

Engels is niet zijn sterkste kant, maar super vriendelijke man!

https://www.tenutailtasso.it

tenutailtasso@gmail.com 

- Località San Gimignanello, Rapolano Terme.

Tenuta Belsedere

Weekbasis

€€

6 km

Wij zouden hier met plezier een week willen verblijven. We hebben de kamers niet gezien, maar als de binnenkant even mooi is als de buitenkant komt dit helemaal goed! Super lieve mensen. De moeder spreekt geen woord Engels, maar haar tienerdochter vertaalt met plezier. Met een buitenzwembad (met uitzicht) en gelegen op een rustige locatie. 15 min. rijden van onze trouwplek.

www.belsedere.com

- Località Azienda Agraria Belsedere, Trequanda

The lazy olive glamping

Dagbasis

€€

16 km

Eéntje voor de chique avonturiers! 10 glamping tenten met een eigen outdoor 'badkamer'. Gelegen op een afgelegen plekje op een heuvel mét zwembad. Het is van dezelfde eigenaars als onze trouwplek waardoor zij op 18/07/2020 een gratis shuttle voorzien. (25 min.)

10 tweepersoonstenten (120€/nacht)

www.thelazyolive.com/glamping

finerri@thelazyolive.com

- Strade vicinale della Rosa, Trequanda

Agriturismo Casanova

Dagbasis

€€

12 km

Eenvoudige verzorgde kamers en een zwembad with a view. Onderdeel van een werkboerderij waar koeien gefokt worden, graan verbouwd wordt en extra vergine olijfolie produceerd wordt. Je kan ze helpen met de activiteiten op de boerderij. Mogelijk om (super lekker) te eten op de plek. Op 20 minuutjes rijden van Podere Finneri.

2 appartementen voor 4 personen (min. 4 nachten)

3 kamers voor 2 personen (dagbasis)

2 kamers voor 3 personen (dagbasis)

- Località casanova, Asciano

Villa Boscarello (Pometti)

Min. 3 dagen

€€

4 km

Een ruime villa waar je enkele kamers kan huren of de villa in zijn geheel. 10 minuutjes rijden van de trouwlocatie! Prachtige plek waar ook regelmatig trouwfeesten worden gegeven. Als je hier wil slapen moet je dus snel zijn om te boeken!

9 dubbele kamers met badkamer (min. 3 dagen)

2 tripple kamers met badkamer (min. 3 dagen)

+39 0577 662017

Info@pometti.it

- Loc. La Selva 53020 Trequanda (SI) 

B&B Palazzo Bizzari

7 km

Erg privé, er zijn maar 2 kamers in deze Bed & Breakfast. Er is geen zwembad aanwezig. Ze bieden goedkopere kamers aan op dagbasis!

- Dubbele kamer voor €80 per nacht.

- Suite is €90 per nacht

- Mogelijk tot een extra sofabed voor €20 per nacht.

www.palazzobizzarri.it

B&B Le Logge Di Sopra

13 km

We hebben dit plekje niet in real life gezien, maar geven het graag mee omdat je op dagbasis kan overnachten hier. 20 minuten rijden, simpele kamers maar een goedkoper alternatief.

www.leloggedisopra.it

- Loc. Le Logge Di Sopra, Asciano SI, Italië

Agriturismo Giuncheto

Dagbasis

€€

12 km

Prachtig plekje met heel mooi verzorgde kamers. Er is geen zwembad aanwezig, maar ze hadden plannen om tegen 2020 één te zetten. Misschien wel even op voorhand checken. Op 20 minuutjes van the Lazy Olive.
Mogelijkheid om kamers of appartementen te boeken.

- Località casanova, Asciano

Aia Vecchia Di Montalceto

Weekbasis

900 m

Voor diegene die graag een weekje blijven en na de trouw naar huis willen wandelen. Dit plekje is in dezelfde straat gelegen als onze trouwlocatie! Het bestaat uit 5 appartementen met elks een eigen ingang.  Als je langs de laan met cipressen naar beneden wandelt kom je aan een mooi gelegen zwembad. We hebben het zelf niet gezien vanbinnen. Leuk plekje om in groep te huren!

Appartement Alice voor 6 of 7 personen

Appartement Laura voor 6 of 7 personen

Appartement Constanza voor 6 of 7 personen

Appartement Chiara voor 4 personen

Appartement Cecilia voor 8 personen 

- Località aia vecchia di montalceto, Asciano

Podere alberese

Dag & weekbasis

8 km

Zo van die plekjes die mooier zijn in het echt dan op foto.  Alle kamers en appartementen van deze 17e-eeuwse boerderij zijn authentiek en mooi verzorgd! Zwembad is rustig gelegen en heeft een prachtig uitzicht. Antoinette en Lucia telen fruit, wijn en hun eigen olijfolie. Tasting is mogelijk! Ontbijt inbegrepen. Ideaal plekje voor wie graag wat privacy heeft! 15 minuutjes van de trouwlocatie.

3 dubbele kamers (dagbasis)

1 appartement voor 2 personen (weekbasis)

2 appartementen voor 4 personen (weekbasis)

- Località Casablanca, Asciano

Castello delle Serre

Dagbasis

€€€

8 km

Het kasteel is gelegen op een dorpspleintje in het charmante Serre di Rapolano, 15 minuutjes van onze trouwlocatie. Prachtige kamers in verschillende prijsklassen. Het zwembad bevindt zich bovenaan op het dakterras. Je zit hier eerder in een dorpje. Heel vriendelijke eigenaars! 

- Piazza XX Settembre 1, Serre di Rapoano